Chelsea – Manchester City picks and betting preview!

Sezonul de fotbal din Anglia se deschide oficial, duminică, cu partida Chelsea Londra – Manchester City, miza fiind trofeul Community Shield.. Nu vrem să ratăm statul în Anglia, acolo unde sunt cei mai mulți bani din fotbal, astfel că am selectat și un pronostic. Manchester City este deținătoarea titlului în Premier League, în timp ce echipa Chelsea Londra a câștigat FA Cup (Cupa Angliei). Partida se va desfășura pe Wembley.

Chesea Londra se prezintă la startul noului sezon cu un nou antrenor, Maurizio Sarri, care în ultimii 3 ani a fost la Napoli. El l-a înlocuit pe Antonio Conte și nu a venit cu mâna goală, ci și cu mijlocașul italian de origine braziliană Jorginho, pentru care Chelsea. Jucătorul a fost în vârful listei de achiziții la Manchester City, dar londonezii au reușit să-l ”deturneze”. Înaintea acestui meci, Chelsea a jucat două meciuri de pregătire în Statele Unite, ambele încheiate la egalitate în timpul regulamentar, 1-1 cu Inter și 1-1 cu Arsenal.

Manchester City pornește pentru al treilea an la rând cu Pep Guardiola pe banca tehnică, dar față de ultimele sezoane a mișcat mai subțire pe piața transferurile. Până la această oră s-a ”limitat” la un singur transfer mai scump, cel al lui Riyad Mahrez. Pentru City poate fi și o repetiție înaintea derby-ului cu Arsenal din prima etapă, programat peste o săptămână.

Players unavalaible:
Chelsea: Brown, Wan Ginkel
Mancheste City: Danilo, Mangala

Betting verdict: both team to score, odd is 1.60 – Bet now HERE – free risk bet

Total picks: 8
Won picks: 6
Lost picks: 1
Awaitting results: 1