Southampton – Liverpool tips, predictions and betting preview

premier league tipsLiverpool este mai mult cu gandul la jocul cu Porto de saptamana viitoare, iar un duel cu Southampton este mereu dificil. Eu am ales o combinatie de ponturi, pentru o cota buna.
Southampton traverseaza un sezon destul de slab si o gasim abia pe locul 15 in Premier League. Are doar cu doua puncte mai mult peste zona retrogradarii. Totusi, forma de moment nu este rea. Are acum o serie de sase jocuri fara infrangere, indiferent de competitie. Runda trecuta a castigat in deplasare cu West Bromwich. A dezamagit pe teren propriu in acest sezon. Nu castiga de sase jocuri acasa in Premier League. Ofensiva este cu siguranta punctul slab.

Liverpool face un sezon destul de bun si ocupa locul trei in Premier League. Nu o gasim insa in cea mai buna forma. A castigat doar unul din ultimele patru jocuri. Este mai mult cu gandul la jocul din Liga Campionilor de saptamana viitoare. Runda trecuta a remizat in derby-ul cu Tottenham. Are al doilea cel mai bun atac din campionat, insa apararea este cea mai slaba dintre primele cinci clasate.

Players unavailable:
Southampton: Austin
Liverpool: Bogdan, Clyne
Liverpool s-a impus lejer in tur. Trebuie totusi precizat ca “sfintii” au pierdut doar una din precedentele sase confruntari directe.

Betting verdict: Liverpool win, odd is 1.82

Total picks: 8
Won picks: 4
Lost picks: 3
Awaiting results: 1

Loading

Relevant news